OVER ONS

OVER IJDEMA

Met een team van 30 mensen werken we in Heerhugowaard elke dag aan mooie en uitdagende projecten die we door poedercoaten of natlakken voorzien van de gewenste kleur met de juiste bescherming. Dit doen we al ruim 50 jaar met veel passie en plezier! Samen geven wij kleur aan allerlei producten.

POEDERCOATEN

Bij IJdema leggen we de basis met een perfecte voorbehandeling. Daarna volgt een uitstekend poedercoatproces waarbij we gebruik maken van duurzame poedercoating van hoogwaardige kwaliteit.

NATLAKKEN

Natlakken heeft een rijke historie. In dit proces wordt automatisch of handmatig een vloeibare verf aangebracht op producten.

CHEMISCH VOORBEHANDELEN

Alle producten die wij coaten of poedercoaten krijgen eerst een grondige chemische voorbehandeling. Hiermee brengen we een anticorrosie-laag aan en verbeteren we de hechting van de coating op de ondergrond om de afwerking van de coating te optimaliseren.

KWALITEIT

Alle processen bij IJdema zijn geborgd in ons managementsysteem dat is opgezet aan de hand van de hoogste normen. Op het gebied van kwaliteit zijn wij ISO 9001 gecertificeerd en ons ISO 14001 certificaat toont aan dat wij actief maatregelen treffen om continu onze milieuprestaties te verbeteren. Onze poedercoating is Qualicoat Seaside gecertificeerd en voldoet aan de NEN-EN 1090 norm voor CE markering.

TOEPASSINGEN

Onze gecoate of gepoedercoate producten vind je terug in gevelbouw, jachtbouw, balkonhekken en spoelbakken. 

IJdema Coating

Onderdeel van de Intal Groep

© 2024 IJdema Coating B.V.